Professional References

Prof. Danica Purg, President, IEDC-Bled School of Management

Tonja je bila vodja korporativnega komuniciranja na IEDC-Poslovni šoli Bled med leti 2007-2012. Uspešno je gradila dolgoročna partnerstva s slovenskimi in tujimi mediji ter dosegla objave v mednarodno prepoznanih medijih kot je The Financial Times, Al Jazeera, The Independent.

Njena strast je ustvarjanje vsebin, njene pisne sposobnosti so odlične. Je sourednica naših številnih publikacij, zlasti učinkovito pa je koordinirala tudi delo organizacijskega komiteja mednarodne konference “Women Leaders: Agents of Change”, s katero smo obeležili 30. obletnico IEDC-Poslovne šole Bled.

Tonja je pozitivna in nadarjena mlada ženska, s katero je užitek sodelovati. Uživa mojo veliko podporo.

Prof. Danica Purg, President, IEDC-Bled School of Management

Nadya Zhexembayeva
Chief Reinvention Officer at WE EXIST Reinvention Agency, U. S.


Tonjinih darov je veliko, zame je najbolj presenetljiva njena sposobnost združevanja racionalnega strokovnega uma z zelo toplim človeškim srcem. Morda je to tisto, zaradi česar je tako uspešna kot komunikatorka. Občudujem Tonjino pripravljenost, da opravi vse, ne glede na to, kako težka je naloga – ni le sanjač in komunikator, ampak je pripravljena zavihati rokave in preseči pogovor. Težke konference, zapleteni dogodki, razburljive strategije – ne glede na stopnjo kompleksnosti – ona to zmore! Zato mi je v veliko čast, da Tonjo priporočam kot izjemnega strokovnjaka in navdihujoče človeško bitje.

Z njo sem sodelovala v njeni vlogi izvršne urednice revije Združenja Manager (MQ) ter v njeni vlogi vodje korporativnega komuniciranja IEDC-Poslovne šole Bled.

Nadya Zhexembayeva Chief Reinvention Officer at WE EXIST Reinvention Agency, U. S.

Matjaž Lemut

Tonja je neviden pomočnik, ki gradi in pometa pred in za tabo. Ko pa se pojavi, zasije sonce. Obožujem hitrost in uspešnost njenih follow up-ov. Bila je duša našega prvega mednarodnega festivala Modri Les Noirs in od tedaj je naša komunikacija z javnostmi dobila povsem nove razsežnosti.

Matjaž Lemut, director, TILIA estate

Peter Ribarič

S Tonjo sva sodelovala pri izvedbi dveh poslovnih konferenc, na katerih je bila primarno v vlogi vodje komunikacije z javnostmi. V tej vlogi je bila proaktivna in se je aktivno vključila že v fazi vsebinske zasnove ter je tako pomembno prispevala k uspehu obeh konferenc. V stiku z mediji je profesionalna in stalno v iskanju obojestranskih koristi. V timu je aktivna in sodelovalna.

Ima zelo redko sposobnost preklapljanja med strateškim pogledom in operativno izvedbo. Je prijetna, srčna in profesionalna ter jo polno priporočam tako v vlogi razvoja storitev kot stikov z javnostmi.

Peter Ribarič, director, Planet GV, editor-in-chief, HR&M Magazine

Jean-Pierre Lehmann

Tonja je zelo energična in odprta oseba, z nalezljivim entuziazmom. Je resnična strokovnjakinja na področju komunikacij, specializirana za zelo raznolike tematike, vključno z odnosi med Kitajsko in EU. Opravila je zelo pionirski dodiplomski študij, ki je bil osnova za njeno nenasitno intelektualno radovednost. Imel sem užitek sodelovati s Tonjo. Toplo jo priporočam.

Jean-Pierre Lehmann, Emeritus Professor International Political Economy, IMD, Lausanne, Switzerland (1945 – 2017)

Jenna Ward

I had the pleasure of working alongside Tonja as I hosted the 8th Art of Management & Organization conference in 2016 at the IEDC, Bled School of Managment. Tonja arranged coverage of our event with both local, national and international media and took a pro-active approach to supporting our social media presentation of the conference. In addition, Tonja worked both collaboratively with me and independently of me to ensure coverage of the conference events was captured by a professional photographer. Her independence and initiative was invaluable.

Jenna Ward, Senior Lecturer at De Montfort University, United Kingdom

Susan R. Madsen

Tonja je profesionalna, ustvarjalna, natančna in simpatična. Sodelovali sva v okviru IEDC-Poslovne šole Bled. Bila je fantastična!

Susan R. Madsen, Orin R. Woodbury Professor of Leadership and Ethics, U.S.

Miha Pogačnik

Talentirana, Odprta, No-nonsense, Jasna in Asolutno kreativna – to so le nekatere lastnosti Tonjinega neustavljivega značaja! So-ustvarjanje z njo je radostno in osupljivo, njena nadarjenost in odprti duh pa sta omogočila, da smo se osredotočili v samo bistvo projektov. Veselim se nadaljnih skupnih podvigov. Dragi bralci, poskrbite, da se bo vaša profesionalna pot prekrižala s Tonjim razvijajočim se genijem.

Miha Pogačnik, slovenski kulturni ambasador, violinist in inovator, MihaVision