Whenever you need content of value, media impact or you’d love
an infusion on inspiration – connect with your Business Muse.

Moje storitve - Tonja Blatnik

MOJE STORITVE

Piar je moč vsakega posla. Mojstrstvo komunikacij je ključ do uspeha. Zgodbe, ki jih podpiše, odmevajo dlje.

Več >
Kdo sem - Tonja Blatnik

KDO SEM

Predana piarovka in pronicljiva komunikatorka. Oster um in ematični pristop.

Več >
Mediji o meni - Tonja Blatnik

MEDIJI O MENI

Kaj so mediji zapisali o meni?

Več >

PRIPOROČILA

Prof. Danica Purg, President, IEDC-Bled School of Management

Tonja je bila vodja korporativnega komuniciranja na IEDC-Poslovni šoli Bled med leti 2007-2012. Uspešno je gradila dolgoročna partnerstva s slovenskimi in tujimi mediji ter dosegla objave v mednarodno prepoznanih medijih kot je The Financial Times, Al Jazeera, The Independent.

Prof. Danica Purg, President, IEDC-Bled School of Management
Nadya Zhexembayeva
Chief Reinvention Officer at WE EXIST Reinvention Agency, U. S.


Tonjinih darov je veliko, zame je najbolj presenetljiva njena sposobnost združevanja racionalnega strokovnega uma z zelo toplim človeškim srcem. Morda je to tisto, zaradi česar je tako uspešna kot komunikatorka.

Matjaž Lemut

Tonja je neviden pomočnik, ki gradi in pometa pred in za tabo. Ko pa se pojavi, zasije sonce.

Matjaž Lemut, director, TILIA estate
Peter Ribarič

S Tonjo sva sodelovala pri izvedbi dveh poslovnih konferenc, na katerih je bila primarno v vlogi vodje komunikacije z javnostmi.

Jean-Pierre Lehmann

Tonja je zelo energična in odprta oseba, z nalezljivim entuziazmom. Je resnična strokovnjakinja na področju komunikacij, specializirana za zelo raznolike tematike, vključno z odnosi med Kitajsko in EU.

Jenna Ward

I had the pleasure of working alongside Tonja as I hosted the 8th Art of Management & Organization conference in 2016 at the IEDC, Bled School of Managment. Tonja arranged coverage of our event with both local, national and international media and took a pro-active approach to supporting our social media presentation of the conference.

Susan R. Madsen

Tonja je profesionalna, ustvarjalna, natančna in simpatična. Sodelovali sva v okviru IEDC-Poslovne šole Bled. Bila je fantastična!

Miha Pogačnik

Talentirana, Odprta, No-nonsense, Jasna in Asolutno kreativna – to so le nekatere lastnosti Tonjinega neustavljivega značaja! So-ustvarjanje z njo je radostno in osupljivo, njena nadarjenost in odprti duh pa sta omogočila, da smo se osredotočili v samo bistvo projektov.